zondag 20 augustus 2017

dag 26 - 17 aug terug naar Los Angeles

Wij vertrekken vandaag rustig vanuit Santa Barbara richting Malibu om daarna naar ons hotel bij Los Angeles door te rijden. Tijdens het ontbijt zien wij het vreselijke nieuws van Barcelona wat ook hier door CNN op de voet gevolgd wordt.
Rond half 11 gaan wij op pad en maken onderweg een "pitch stop" bij een militaire basis, terwijl wij staan te kijken vertrekken er 2 F18 van de basis waardoor wij bijna weggeblazen worden en er komen ook nog een aantal transportvliegtuigen binnen. Wim en Ronald kunnen er bijna geen genoeg van krijgen maar uiteindelijk rijden wij toch door.
Bij de kustlijn bij Malibu zien wij schitterende huizen en wilde golven waar vooral door surfers gebruik van wordt gemaakt. Wij zoeken een plekje langs het strand uit om wat te eten maar daar is niemand in het water dus na de lunch rijden wij door naar een plek waar wel mensen in het water zitten en de golven "normaal" zijn. Vervolgens rijden wij door naar ons hotel bij het vliegveld om daar met een duik in het zwembad het zeewater weer van ons af te spoelen. Wij douchen en maken ons daarna klaar om naar Santa Monica te rijden om Fanny op te gaan halen voor ons laatste etentje in California van deze vakantie. Op de heenweg stond de snelweg al weer behoorlijk vast dus wij hebben gelukkig via de "zeeweg" een goed alternatief gevonden om de grootste drukte te vermijden en rijden in 20 minuten naar Fanny haar appartementje.
Daar aangekomen nemen wij een kijkje in haar stek voor het komende maande n en gaan dan richting Olive Garden. Na een geslaagde avond brengen wij Fanny weer terug naar Santa Monica en komen dan erachter dat wij tijdens het eten geen foto's hebben gemaakt dus voor haar appartementje nemen wij nog even een foto en nemen dan afscheid van haar en wensen haar komende maanden ontzettend veel plezier (einde van het jaar zit haar college semester erop en is zij weer terug).
Aangekomen in het hotel leggen wij de laatste spullen in de koffer en zetten alles klaar voor vertrek want om half 5 gaat de wekker.
 
 
 

1 opmerking:

  1. Een heerlijk laatste dagje. Ik kan me voorstellen dat jullie Wim en Ronald hebben moeten meesleuren, echt een mannending, die vliegtuigen, haha.
    De zee kan daar echt ontzettend wild zijn hè, wel mooi om dan die surfers te zien.

    BeantwoordenVerwijderen