woensdag 16 augustus 2017

dag 24 - 15 aug Sweet 16!!!Wij blijven op totdat de klok op 0.00 staat om Chantal met haar 16e verjaardag te feliciteren. Precies op dat moment komt ook een whatsap van opa en oma binnen dus die zijn wakker en wij bellen met elkaar en vieren dan haar sweet 16 met de vandaag stiekem gekochte Red Velvet taart, die hoog op haar verlanglijstje stond en toasten met ons huismerk rose en een mixje voor de heren.
Ronald geeft zijn cadeau’s en maakt Chantal blij met een oogschaduwpalet van een merk dat alleen hier in USA te koop is. Na een korte nacht (want ontbijten kan maar tot 9.00 uur) doe ik nog even een laatste was en nadat wij ook ons cadeau aan Chantal hebben gegeven (een waardebon met een (forse) bijdrage voor haar scooter) vertrekken wij rond half 11 vanuit Pismo Beach. Het is helaas weer bewolkt en fris dus van het plan om met de auto het strand op te gaan komt niets terecht behalve even een blik op het strand. Wij doen daarna nog wat boodschapjes en vertrekken daarna op ons gemak richting onze een na laatste stopplaats Santa Barbara. Onderweg zien wij een leuke midgetgolf maar omdat wij toch nog een tijdje moeten rijden, kijken wij of er voor vanavond een midgetgolf in de buurt van Santa Barbara zit, op een 25 minuten afstand zit er een en daarna kunnen wij nog 10 minuten verder voor een Outback restaurant waar Chantal vanavond wil eten dus wij schuiven het midgetgolf door naar de avond.

Als wij dichter bij Santa Barbara komen is de temperatuur gelukkig al iets omhoog gegaan en ondanks dat het bewolkt is, brengen wij bij aankomst in het leuke hotel (Lemon Tree inn met een echte Lemon tree bij het zwembad) lekker 2 uurtjes bij het zwembad door.
Sávonds rijden wij naar de midgetgolf waar Ronald wint en eten daarna weer uitstekend bij de Outback waar Chantal wordt getrakteerd op een toetje.

Op de kamer drinken wij nog een drankje en sluiten dan deze relaxte sweet 16 party af.
Morgen relaxen in en om Santa Barbara en helaas komt dan de laatste vakantiedag al heel erg dichtbij dus genieten wij nog even.


 
 

4 opmerkingen:

 1. Die taart ziet er heerlijk uit en de afsluiter bij Outback is ook niet verkeerd!
  Wat jammer dat het er al weer bijna op zit, ik vond het leuk om mee te lezen !
  Geniet van de laatste dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een feestdag en wat een bofkont om haar verjaardag daar te kunnen vieren!
  Aan al het leuke komt helaas een eind maar jullie hebben wel heel veel moois gezien en gedaan om jaren op te teren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd (met) Chantal! Heerlijke taart, alleen daarom is het al fijn om in Amerika jarig te zijn. Wat hebben jullie veel gezien en gedaan, nig even extra genieten van de laatste stukje vakantie wat jullie hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog gefeliciteerd Chantal! Super om in Amerika jarig te zijn!
  Jullie hebben weer veel gedaan, die walvissentour lijkt me geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen