woensdag 16 augustus 2017

dag 25 - 16 aug Santa Barbara

Wij slapen vandaag echt uit en komen pas rond half 10 in beweging want het was gisteren laat en het weer ziet er weer grijs uit. De temperatuur is gelukkig wel beter maar de bewolking houdt een aangenamere temperatuur met het zonnetje tegen. Na een ontbijtje bij een bakker rijden wij de State street (de hoofdstraat van SB) door en parkeren de auto en lopen de gezellige straat door. Wij kijken wat winkels en maken een stop bij het gerechtsgebouw. De hele stad ademt een Spaanse sfeer uit en wij lopen door steegjes waar je opeens een winkelcentrum vindt en ook leuke pleintjes met veel fraaie beelden. Ook lopen wij het gerechtsgebouw in waar je veel Spaanse details terug ziet en waar de hoofdzaal met mooie muurschilderingen de geschiedenis weergeeft . 
In deze hoofdstraat bevinden zich ook een aantal winkels die bezocht worden en waar wij ook slagen voor wat kleding J.

We lunchen op de pier met fish en chips (en calamaris) en houden het na een paar uurtjes voor gezien want vanaf een uur of 3 is de zon ook door de bewolking heen gekomen waardoor wij toch nog even kunnen gaan genieten bij het zwembad.
Wij hebben geen idee waar wij willen gaan eten en als de kinderen aangeven dat zij wel nog een keer naar de Outback willen en er op 10 minuten rijafstand een andere Outback zit dan waar wij gisteren zaten is de keuze gemaakt. Mooi voordeel is dat op woensdag de Outback No worries Wednesday heeft met voor nog geen $10 een sirloin steak of bbq chicken met patat en een drankje. Geen geld en omdat de sirloin steak slechts 6ounce is en Ronald echt een grote (lekkere) eter is bestellen wij een 5e hoofdgerecht (en ook die gaat gewoon op).

In het hotel worden de koffers weer opnieuw goed ingepakt want morgen rijden wij terug naar Los Angeles waar wij in de avond nog een hapje gaan eten met Fanny en dan vrijdagochtend heel vroeg op LAX moeten zijn voor de terugreis.

 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Leuke plaats en gewoon weer bij Outback eten, heerlijk toch!
  Goede reis alvast, het is hier niet best weer aan het worden helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede vlucht naar huis, jullie kunnen terugkijken op een mooie reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Outback is gewoon heerlijk!
  Leuk relaxed dagje, jammer dat de vakantie er weer bijna op zit. Jullie kunnen wel terugkijken op een geweldige reis!

  BeantwoordenVerwijderen