zaterdag 29 juli 2017

dag 6 - 28 juli Las Vegas

We slapen vandaag rustig een uurtje extra want de hitte van Vegas put je behoorlijk uit en de adrenaline van de rides bij de Stratosphere denderde gisteren tot laat in de nacht door.

Wij gaan ontbijten bij La Mirage, ook weer met de vouchers van het online gamen waardoor wij heel uitgebreid ontbijten met zijn 4én voor $40. Het ontbijtbuffet waar echt van alles te vinden is (alle soorten donuts, zalm, verse beenham en bacon, vers gebakken eieren naar keuze, fruit en nog heel veel meer) duurt officieel tot 11.00 uur en gaat na 11.00 uur over in het lunch buffet waardoor we om iets over 11.00 aan de sushi, gambas, prime rib zitten. Echt heel apart maar wel echt Vegas, over de top! Ik denk dat Geer en Goor het hier ook fantastisch vinden :).  Na nog een ijsje maken wij nog een rondje door wat hotels en rijden vervolgens naar het Vegas welkom bord voor de standaard foto die niet mag ontbreken.

Ook bezoeken wij nog de M&M world en de Coca Cola shop en brengen dan wat tijd door bij het zwembad in het hotel omdat het te warm is om iets anders te ondernemen.

Vanavond spreken wij af om een hapje te gaan eten met Dennis, Denise, Daan en Noa, bekenden uit ons dorp die vandaag weer arriveren in Vegas en die het rondje wat wij morgen starten afgelopen week hebben gemaakt. 2 jaar geleden kwamen wij elkaar spontaan tegen in Florida in een van de waterparken en hebben gezellig de avond bij Olive Garden doorgebracht dus dit restaurant staat ook voor vanavond op de planning.
Wij spreken rechtstreeks bij het restaurant af en hebben een gezellige avond waarbij wij een flink aantal tips uitwisselen. Wij zitten zolang aan tafel dat de bediening ons bijna het restaurant uitkijkt. Na een geslaagd etentje gaan wij weer terug naar ons hotel, gokken nog even met het gekregen bedrag van $20 pp van het hotel op de Jurassic Park speelautomaat en dan sluiten wij deze dagen in Vegas mooi af.

Morgen gaan wij het rondje beginnen langs de National parks, een enorme tegenstelling tov de waanzinnige wereld van Vegas, wij hebben er zin in!!!


3 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen en echt zo'n andere omgeving dan NY!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zal dat een verademing zijn al die rust en uitgestrektheid na al die gekkigheid van Vegas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik liep wat achter met lezen, maar ben weer helemaal bij 😀.
  Leuke dagen gehad, LV is echt geweldig, zo over-de-top 😂.
  En wat een gezellige meeting met dorpsgenoten! Veel plezier in de NP!!

  BeantwoordenVerwijderen