dinsdag 25 juli 2017

dag 2 - 24 juli Los Angeles - Hollywood


We slapen redelijk goed tot een uur of 7én en gaan daarna op ons gemak ontbijten.
Om 9.uur gaan we op pad om een mificard te regelen en wat kleine boodschapjes te doen.

de Tmobile shop gaat echter pas om 10.00 uur open dus maken wij de tijd vol bij de Wallmart.
De kaart wordt aangeschaft maar het duurt allemaal wat langer omdat in deze shop ze blijkbaar niet zo bekend zijn met deze kaarten en een telefonische hulplijn inschakelen. Uiteindelijk lukt het en gaan we op pad richting Hollywood.

We zetten de auto op een parkeerplaats en lopen kilometers over de sterren. Het is hier een gezellige drukte maar op veel plekken ook veel zwervers. Chantal heeft een aantal sterren op haar lijstje staan die zij echt wil zien dus wij lopen de hele Walk of fame af totdat we ze allemaal gespot hebben en natuurlijk gaan we met het familielid op de foto.
Er zijn onderweg heel veel leuke shops waarvan Lalaland echt geweldig is en ook de snoepwinkel die bij het GrauManns Chineese Theatre zit. Het theatre met de hand en voetafdrukken wordt ook niet overgeslagen. 
We gaan daarna met de auto richting Beverly Hills en vinden een mooie plek om een foto te maken van het Hollywood Sign. Rodeo drive is indrukwekkend met zijn hoeveelheid schitterende winkels (en autos) en de huizen in BH mogen er wezen.

We rijden nog even door naar Santa Monica maar komen in een grote file terecht en vervolgens duurt het allemaal wel erg lang voordat wij weer terug richting hotel gaan waardoor we onderweg besluiten direct te gaan eten. We kiezen voor de outback en gaan daarna na heel wat kilometers gelopen te hebben uitgeteld meteen slapen.

Een geslaagde lange dag!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten